Veel gestelde vragen

Waar kan ik De Holland Hotelcheque kopen?

U kunt De Holland Hotelcheque via onze website bestellen. Klik in het menu hierboven op “Bestel nu!” voor de bestelpagina.

 

Is De Holland Hotelcheque overdraagbaar?

Ja, u kunt De Holland Hotelcheque aan iemand anders cadeau doen. Het wordt niet op prijs gesteld de cheque door te verkopen!

 

Hoeveel nachten kan ik blijven slapen in het hotel?

De meeste hotels hanteren de setregel van maximaal drie nachten. Wij adviseren altijd vooraf het hotel te bellen en uw wensen te bespreken.

 

Kan ik ook mijn kinderen meenemen en wat zijn mijn kosten hiervoor?

Tegen een vergoeding kunt u een vierpersoonskamer boeken of extra (kinder-)bedden op de kamer laten plaatsen. Dit dient u zelf vooraf met het hotel te overleggen.

 

Zijn honden toegestaan?

Bij de meeste hotels is het meenemen van honden toegestaan. Dit moet u vooraf aanmelden bij uw reserveringsaanvraag. De mogelijkheden en extra kosten zijn afhankelijk van het hotel.

 

Kan ik ook als alleenstaande boeken?

U kunt tegen dezelfde voorwaarden ook voor één persoon reserveren. Mogelijk moet u rekening houden met een kleine toeslag op de kamer. Dit dient u zelf vooraf met het hotel te overleggen.

 

Wat moet ik doen als ik een gemaakte reservering moet wijzigen of annuleren?

U dient dit tijdig door te geven aan het hotel, anders loopt u het risico dat het geboekte hotel alsnog kosten in rekening brengt (informeer naar de voorwaarden van de hotels).

 

Heeft u andere vragen? Stuur uw vraag naar info@hollandhotelcheque.nl, indien u liever telefonisch te woord word gestaan mailt u ons uw telefoonnummer met de vraag of wij u terug willen bellen.