Hotel de Draak

Hotel de Draak is het meest authentieke, en oudste, hotel van Nederland (anno 1397). Het staat op de Grote Markt in Bergen op Zoom, eens een van de Nederlands sterkste vestigingsteden. Bergen op Zoom, een prachtig stadje gelegen op de Brabantse Wal en zeer centraal ten opzichte van fraaie steden als Middelburg, Zierikzee, maar ook Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge. U bereikt deze steden binnen een half uur tot maximaal 5 kwartier. Bergen op zoom heeft zelf ook zeer veel te bieden, meer dan 600 rijksmonumenten, veel terrasjes, een zeer uitgebreid winkelaanbod en een fraaie omgeving om te fietsen of te wandelen. Bergen op zoom was titeldrager van Beste Binnenstad van Nederland.

 

Alle kamers zijn recentelijk gerenoveerd (luxe 4 sterren) en van alle comfort voorzien, zoals kleuren TV, telefoon, bad en/of douche, minibar, haarfohn, scheerspiegel en broekenpers en kluis. Het gebruik van de minibar is gratis. Huisdieren zijn (tegen betaling) na overleg toegestaan. Hotel de Draak beschikt over een eigen, afgesloten met camera’s bewaakte parking (tegen betaling).

Contactgegevens:


Hotel de Draak

Grote Markt 36

4611 NT, Bergen op Zoom

Brabant, Nederland


Telefoon: 01 64 25 20 50
E-mail: info@hoteldedraak.nl
Internet: www.hoteldedraak.nl

Boekingsperiode:

Vanaf dinsdag tot zaterdag; indien geboekt op aankomst dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag: 3 dagen verplicht. Indien geboekt op aankomst zaterdag maximaal 2 dagen. Niet te boeken van 22/12/2010 tot en met 02/01/2011 en gedurende de carnavalsweek. Kamers alleen voor twee personen, single niet mogelijk, groepen niet mogelijk.

Tarieven:


Logies: Gratis

Ontbijt + Diner: € 54,50 p.p.p.n. (exclusief toeristenbelasting)