Hotel Het Witte Paard

Heel gezellig familie hotel midden in Etten-Leur, het stadje waar Vincent van Gogh heeft gewoond en gewerkt. De kamers van het hotel grenzen aan het rustige Oderkerkpark. Het Witte Paard biedt u karakteristieke ambiance, traditionele gastvrijheid en plaatselijke vriendelijkheid. Gezellig Brabants café, bourgondisch restaurant en compleet vernieuwd terras. Kortom, gewoon lekker genieten! De omgeving biedt u rustig fietsen in de polders, heide en bos. De fietsknooppunten route zorgt ervoor dat u uw route naar eigen wensen kunt plannen. In ons zusterhotel Trivium & Spa kunt u gebruik maken van het Spa & Wellness Center (500m² ontspanning) met een leuke korting. Het extra bijboeken van een ontspannende massage, heerlijke pakking of gezichtsbehandeling behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Tot ziens in Holland Het Witte Paard. Huisdieren zijn zonder extra kosten toegestaan.

 
Alle kamers zijn niet-roken. Parkeren kan in de straat of op een nabijgelegen gratis parkeerplaats. Ook is er een bewaakte parkeergarage, waarin u met een hotel-kaart kunt parkeren à € 6,50 per dag.

Contactgegevens:


Hotel Het Witte Paard

Oude Bredaseweg 15

4873 AB, Etten-Leur

Brabant, Nederland


Telefoon: 07 65 01 23 40
E-mail: receptie@hotelhetwittepaard.nl
Internet: www.hotelhetwittepaard.nl

Boekingsperiode:

Jaarrond Check-in: v.a. 14.00 uur, check-out: tot 11.00 uur

Tarieven:


Logies: Gratis

Ontbijt + Diner: € 12,-- p.p.p.n. Diner: vanaf € 37,50. Voor € 37,50 kunt u genieten van een proeverij van gerechtjes; de hele kaart in het klein. Natuurlijk kunt u ook à la carte bestellen uit de kaart