Hotel Brabant

Adem de sfeer van het oergezellige, Bourgondische Brabant en geniet van zowel rustige natuurgebieden als toeristische attracties in de directe omgeving van Hilvarenbeek. In dit West-Brabantse dorp ligt Hotel Brabant, op slechts vijf minuten lopen van het mooie centrum. Een gemoedelijke sfeer trekt direct de aandacht als u het hotel binnenloopt. Welkom!

Sinds jaar en dag biedt het sfeervolle café een warme ontvangst aan alle (hotel)gasten. In een prettige ambiance kunt u onder het genot van een hapje en drankje heerlijk ontspannen. Of u nu een potje biljart speelt, een drankje drinkt aan de gezellige bar of graag een pijltje gooit; Hotel Brabant biedt voor iedereen vertier!

Op slechts vijf minuten lopen van het Hilvarenbeekse centrum bevindt zich Hotel Brabant, een ‘no-nonsense hotel waar de gasten de sterren zijn’.
In het hotel vindt u Brabantse gastvrijheid voor een zacht prijsje.

Contactgegevens:


Hotel Brabant

Diessenseweg 61

5081 AG, Hilvarenbeek

Brabant, Nederland


Telefoon: 01 35 05 23 42
E-mail: info@hotelbrabant.com
Internet: www.hotelbrabant.com

Boekingsperiode:

Jaarrond te boeken met aankomst op vrijdag of zaterdag. De week van carnaval zijn wij gesloten. Minimaal verblijf van 2 nachten in combinatie met 2x ontbijt en 2x een 3-gangen keuzemenu. Alleen op basis van 2 personen.

Tarieven:


Logies: Gratis

Ontbijt + Diner: vanaf € 28,35 p.p.p.n.